Tractaments Alcoholisme

Què és l'alcohol?, Riscos per a la salut, Com deixar l'alcohol.

Què és l'alcohol?

addicció alcohol

L'alcohol és una substància depressora del sistema nerviós central, és a dir, que alenteix les funcions vitals. De vegades es confon amb un estimulant del mateix ja que, en un primer moment produeix desinhibició i eufòria però, això és a causa que afecta els centres cerebrals responsables de l'autocontrol.

Riscos per a la salut

El consum continuat pot provocar trastorns digestius com gastritis, úlcera gastroduodenal i cirrosi hepàtica. De la mateixa manera també pot produir cardiopaties, impotència i trastorns neurològics. A nivell psicològic produeix canvis d'humor, insomni, suspicàcia, irritabilitat, paranoia, gelosia (gelosia compulsius i injustificats) i psicosi alcohòliques. A més l'alcohol afavoreix la deshidratació ja que augmenta la producció d'orina.gmenta la producció d'orina.

Com deixar la cocaïna:

Quan una persona és dependent a l'alcohol, tan físicament com psicològicament, s'ha de posar en tractament en un centre especialitzat en drogodependències per tal de poder seguir unes pautes tan psicològiques com mèdiques.

S'ha de tenir molt present que si s'interromp bruscament el consum d'alcohol es poden experimentar símptomes d'abstinència com insomni, nerviosisme, suors, ansietat, depressió i en la seva última fase l'anomenat Delirium Tremens, en el qual pot arribar a ser mortal.

Addiccions-Barcelona - Passeig de la Gleva, 24, 08392 - Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona
935 166 409 - Aviso Legal y Privacidad